Nefes nefese kalktım yataktan. Gözlerimi açtığım ilk saniyede üzerime atlayan kaplanı görünce yere fırlattım kendimi. Rüyaydı. Rüyanın etkisindeydim hala. Sanki gerçekten saatlerce koşmuştum. Öylesine yorgun, öylesine nefes nefeseydim. Zar zor ayağa kalkabildim titreyen bacaklarıma rağmen.

09 Mayıs 2013
greysteam

Umut bile umudunu yitirmişken,

Ben nasıl umut beklerim, gelecekten.

Nasıl hayalini kurarım, güzel günlerin?

Nasıl derim, kalbime?

Sen üzülme, aydınlık gelecek diye,

Henüz ışığın yerini bulamamışken.

25 Nisan 2013
AntikAyna
Seni seviyorum aşkım. Çünkü uyanıkken rüya da seyahat etmek gibiydi gözlerin. Çünkü o gözlerin bana hiç yalan söylemedi. Biliyorum değmedi. Başka bir ele, başka bir bedene, başka bir göze asla değmedi gözlerin. Seninle uyanamadım hiçbir sabah. Seninle uyanamadım dediysem yanında uyanamadım. Yoksa hep benimleydi nefesin. Beni hiçbir gece, hiçbir gecenin sabahın da yalnız bırakmadı sesin.

Seni seviyorum hayatım. Çünkü biz bir belediyenin herhangi bir memura vermiş olduğu yetkiyle birleştiremesek de hayatımızı , aile kurabileceğimize hep inandık. Sadece aile kurabileceğimize değil biz birbirimize inandık. Gözü kapalı değil bir kör gibi güvendik birbirimize. Yanımızdan ayrıldıktan sonra acaba şimdi nereye gidiyor diye değil bir kez daha birbirimizin gözünün içine bakabilmek için dönüp baktık arkamıza ayrılırken.

26 Şubat 2013
Tuğçe

Henüz canlı canlı görmedim gülümseyişini.Belki yüzüme bakıp gülümseyemedin,bir kaç fotoğrafında gördüm sadece o kadar ama öyle güzel gülümsüyordun ki hayat dolu o gözlerin.

Bana her zaman gülümser misin ? Bana bakıp ta gülümseyeceğin günü sabırla bekliyorum o gün hep gülümse olur mu.Seni seviyorum sevgili o gülümseyişler yüzünden hiç eksik olmasın.Hayat her zaman mutluluk getirsin sana .Kendine çok iyi bak olur mu?

23 Ocak 2013
Sinem19

Seninle aynı denize bakıp, farklı ufuklar görmeyi seviyorum ben.

Aynı pencereden bakıp, farklı yerleri seyretmeyi..

Senle aynı anlama gelip, farklı anlamlar ifade etmeyi..

Seni bana bulayıp, sende kaybolmayı seviyorum.

11 Ocak 2013
the life

çarpışan ten lerimiz ,yenik düştü

aniden gelişen bir kalp çıkmazında

vücudumuzun çıplak ,mahremine !

o vakte kadar bilmiyorduk !

aşkın tavana nükseden doksan derece

17 Aralık 2012
cihan balcıoğlu
Bugüne kadar yaşamadığımız her şeyi yaşayalım..

Yaşayamadıklarımız aklımızın ucundan bile geçmesin. Uzuuun uzun yürüyüşler yapalım mesela. Adımlarımız yorgun olur belki, biraz yavaş, ve hatta bastonlu. Yavaş ve kendinden emin adımlar..

17 Aralık 2012
Selma Gözenn

-Asla yük değildi..-

Ve birgün sevmelere yanık; yanık' larda sevgiye ritim tutacak senfoni ararken;

Hiç duymadığım,daha önce hiç dinlemediğim ve bana çok yabanc..ı

10 Ekim 2012
masum Örnek

Hoşgeldin dünyama sarı gülüm .

Senin gözlerin yosun yeşili

Saçların yosun kokulu,

Dudakların ay tadında

Biliyorum sen aşksın

Aşkımsın

Çocuksu coşkularımın

09 Ağustos 2012
cihan balcıoğlu
Ruhumu çaldın gittin

Al güller vermek isterdim sana

Hamal olurdum sadece senin sevgin için

İlk seni sevdim ben

Mezhup olmamın sebebi sensin

Ellerinle yakmasaydın beni severdim bende kendimi

11 Temmuz 2012
SeFiR42
< Önceki1234...