Bir tarafimda soguk ayaz geceler
Diger tarafimda safak sökmeler
Tut ellerimi Anne yorganim ol eldivenim ol bu soguk kara gecelerde mevzideki duam ol,
Bir tarafta sonbaharda yaprak döken kavak agaçlari misali kursunlar
Bir tarafta Azrail misali üzerimize gelen kallesler
Diger tarafta senin toz bile konduramadigin bebecigin be annecim
Kahpenin kursunlari yaralamaz beni anne senin tuttmus oldugun simsicak yüreigimi..
Kalbim çok agriyor be Anne
Yanimda olsanda sarsan büyük bedeni olan küçük yürekli oglunu pamuk ellerinle
Hatirlar misin hani küçükken düstügümde dizimin önüne diz çöker egilir öperdin be anne
Bu sefer ben önünde egiliyorum diz çöküyorum anne…
Sana son mektubumu atiyorum Anne bu soguk tepelerde çok üsüyorum be Anne
Aciyor içim seni bir daha görememek be anne
Kalbim çok agriyor anne öp de geçsin son kez….
Erzurumlu Piyade Onbasi Mesut Kazanç ve onun gibi gururlu bir sekilde sehit olan tüm vatan kahramanlarina gelsin…
bütün sehitlerimizin kalplerimi milletce öpüyoruz.
Allah onlardan razi olsun cennet mekanlari olsun.
insaallah derim.r.ç.
açik yara gibi yüregim,,, bitsin artik bu kavga, insan olan cana kiyarmi, kardesine kiyarmi, vatanina kiyarmi… hepimiz yaraliyiz, dilerim bu son olur…
basimiz saolsun, mekanlari cennet olsun…
Insanlar üstlerine düsen görevi yapmak zorundalar eger bu vatan ugrundaölünülüyorsa bu vatan ugrunada biseyler için kafa patlatmak gerekir!keske herkes sehitlik gibi bir mertebenin hakli gururunu tasiyabilse üzerinde illa sehit olmaya gerek yok onlar kadar vatani düsünmekte kafidir!!!
evli olmak için resmi nikah sarti vardir dogmak için bir ana babanin olmasida sarttir onun için hayati yasamak bir çok sarta baglidir ve sartsiz olamazlar.
mesela hapise girmek için bir suç islemek sarti vardir o hapisten çikmak içinde o cezayi çekip bitirmek sarti vardir.
oldugu gibi sehit olabilmek içinde gazi olabilmek içinde bir çok sartlar vardir bunlarin ikisi çok gereklidir birinci sart imanli müslüman olmaktir ikinci sartta Allah yolunda öldürülmektir.
iste bunlari bilmeden ve unun geregine uygun olarak ölünmezse ne sehit olunur ve nede gazi olunmaz diyor kurandaki ayetler.
insanlara burada onlari anlatirsak o çok uzun sürer derim yani sehitlik Allah vergisidir o çok öazel bir payedir onu her insan hak edemez derim r.ç.
Türkiyenin yüregi kaniyor 🙁
evt Türkiyenin yüregi kaniyor ama önemli olan bu yaralar kabuk baglamadan birilerin kökten bu yaralari temizlemesi gerekiyor!